Protanium

/Protanium

Protanium fietsaccu revisie

Heeft u een Protanium fietsaccu en is deze niet meer goed?
De Protanium fietsaccu wordt in diverse fietsen gebruik, en is een zeer universeel gebruikte Fietsaccu. Wanneer u een elektrische fiets heeft met een Protanium accu dan kunnen wij u van dienst zijn. Of nu de accu helemaal niet meer werkt of het laadpunt van uw Protanium fietsaccu is kapot wij lossen het voor u op. Upgraden van uw Protanium accu is ook mogelijk, hierdoor kunt u veel meer kilometers fietsen dan origineel. Bijfiets-accureparatie staan wij voor een persoonlijke service en een snelle Protanium fietsaccu revisie. Wanneer uw Protanium fietsaccu door ons gereviseerd is verkeerd deze weer in nieuwstaat.

Kiest u voor een upgrade dan kunnen wij het vermogen vergroten en hierdoor kunt u meer km fietsen.
Staat uw accu er niet bij geen zorgen, stuur even een mail naar info@fiets-accureparatie.nl

Hoe laat ik mijn fietsaccu reviseren door Fiets-accureparatie.nl

Wilt u uw Protanium fietsaccu te laten reviseren? Meld uw fietsaccu revisie hieronder aan op onze website. Stuur uw accu + de lader van de accu op. Voorgaand aan de accurevisie zullen wij de accu eerst volledig doormeten en testen. Is uw fietsaccu gereviseerd? dan zorgen wij ervoor dat deze gratis bezorgt wordt u.

Waarom bij ons

U Betaald uw Protanium fietsaccu revisie bij ons altijd achteraf.
Gespecialiseerde en ruime ervaring op het gebied van accu oplossingen.
Altijd een goed onderbouwd advies.1 jaar garantie.
Heldere communicatie. Vooraf exacte prijsopgave.
Betaling altijd achteraf contant bij ophalen, overboeking of iDeal.

Let op:
Wanneer niet uw accu defect is maar de print of de computer van uw ebike rekent Fiets-accureparatie.nl €25 onderzoekskosten. Kosten voor opsturen of ophalen zijn voor de klant, retourneren boven €50 gratis. Het kan voorkomen dat uw verouderende indicator niet meer betrouwbaar is of zelfs niet meer functioneert na revisie. Fiets-accureparatie.nl is niet aansprakelijk als uw accu niet werkt met de printplaat samen op uw elektrische fiets, Fiets-accureparatie.nl neemt de accu in en het geld wordt gestorneerd.

Deze website gebruikt cookies. Ok