Batavus

/Batavus

Batavus fietsaccu revisie.

Wordt het rijbereik van uw Batavus Fietsaccu steeds minder of laad deze niet meer op? Na gemiddeld 500 cyclussen wordt de Batavus fietsaccu steeds minder in vermogen. Hierdoor moet u deze steeds vaker uw accu opladen. Wij kunnen de Batavus fietsaccu weer in perfecte conditie krijgen, vaak beter als nieuw. Hiervoor reviseren wij de Batavus fietsaccu, tijden deze revisie worden alle cellen vervangen door nieuwe en betere cellen. Ook is het vaak mogelijk om met de nieuwste revisie technieken de Batavus fietsaccu te voorzien van een hogere capaciteit. Hier door kunt u na de Batavus fietsaccu revisie op 1laadcyclus veel meer kilometers fietsen. Ook bespaard u met revisie het milieu omdat revisie duurzamer is dan vervanging + zijn de koste veel lager dan vervangen voor een nieuwe accu.

Wij zorgen ervoor dat u altijd weer de wind in de rug heeft.

Staat uw accu er niet bij geen zorgen, stuur even een mail naar info@fiets-accureparatie.nl

Hoe laat ik mijn fietsaccu reviseren door Fiets-accureparatie.nl

Wilt u uw Batavus fietsaccu te laten reviseren? Meld uw fietsaccu revisie hieronder aan op onze website. Stuur uw accu + de lader van de accu op. Voorgaand aan de accurevisie zullen wij de accu eerst volledig doormeten en testen. Is uw fietsaccu gereviseerd? dan zorgen wij ervoor dat deze gratis bezorgt wordt u.

Waarom bij ons

U Betaald uw Batavus fietsaccu revisie bij ons altijd achteraf.
Gespecialiseerde en ruime ervaring op het gebied van accu oplossingen.
Altijd een goed onderbouwd advies.1 jaar garantie.
Heldere communicatie. Vooraf exacte prijsopgave.
Betaling altijd achteraf contant bij ophalen, overboeking of iDeal.

Let op:
Wanneer niet uw accu defect is maar de print of de computer van uw ebike rekent Fiets-accureparatie.nl €25 onderzoekskosten. Kosten voor opsturen of ophalen zijn voor de klant, retourneren boven €50 gratis. Het kan voorkomen dat uw verouderende indicator niet meer betrouwbaar is of zelfs niet meer functioneert na revisie. Fiets-accureparatie.nl is niet aansprakelijk als uw accu niet werkt met de printplaat samen op uw elektrische fiets, Fiets-accureparatie.nl neemt de accu in en het geld wordt gestorneerd.

Deze website gebruikt cookies. Ok