Babboe

/Babboe

Babboe Bakfietsaccu revisie.

Kunt u steeds minder kilometers rijden met uw Babboe bakfiets? Helaas gaat gedurende de jaren de capaciteit van uw Babboe fietsaccu enorm achteruit. Steeds vaker moet de Babboe fietsaccu geladen worden en steeds sneller gaat hij leeg. Helaas is het aanschaffen van een nieuwe accu enorm kostbaar, wij van fiets-accu.nl reparatie hebben voor u een duurzaam goedkoper alternatief. Namelijk het reviseren van uw Babboe fietsaccu. Tijdens revisie van uw Babboe fietsaccu vervangen wij alle interne componenten voor nieuwe. Daarbij kunnen wij zelfs een Baboe fietsaccu upgrade uitvoeren, hierdoor kunt u uw accucapaciteit flink verhogen van 10naar 13AH/16AH. Hierdoor is uw bereik 1.3/1.6 x groter dan bij een originele accu en dit tegen een lagere prijs. Fiets-accureparatie is het adres voor het reviseren van uw Babboe bakfietsaccu.

Wij zorgen ervoor dat u altijd weer de wind in de rug heeft.

Staat uw accu er niet bij geen zorgen, stuur even een mail naar info@fiets-accureparatie.nl

Hoe laat ik mijn fietsaccu reviseren door Fiets-accureparatie.nl

Wilt u uw Babboe fietsaccu te laten reviseren? Meld uw fietsaccu revisie hieronder aan op onze website. Stuur uw accu + de lader van de accu op. Voorgaand aan de accurevisie zullen wij de accu eerst volledig doormeten en testen. Is uw fietsaccu gereviseerd? dan zorgen wij ervoor dat deze gratis bezorgt wordt u.

Waarom bij ons

U Betaald uw Babboe fietsaccu revisie bij ons altijd achteraf.
Gespecialiseerde en ruime ervaring op het gebied van accu oplossingen.
Altijd een goed onderbouwd advies.1 jaar garantie.
Heldere communicatie. Vooraf exacte prijsopgave.
Betaling altijd achteraf contant bij ophalen, overboeking of iDeal.

Let op:
Wanneer niet uw accu defect is maar de print of de computer van uw ebike rekent Fiets-accureparatie.nl €25 onderzoekskosten. Kosten voor opsturen of ophalen zijn voor de klant, retourneren boven €50 gratis. Het kan voorkomen dat uw verouderende indicator niet meer betrouwbaar is of zelfs niet meer functioneert na revisie. Fiets-accureparatie.nl is niet aansprakelijk als uw accu niet werkt met de printplaat samen op uw elektrische fiets, Fiets-accureparatie.nl neemt de accu in en het geld wordt gestorneerd.

Deze website gebruikt cookies. Ok