Accell

/Accell

Accell fietsaccu revisie

Uw Accell fietsaccu repareren kan bij gemakkelijk bij Fiets-accureparatie.nl voor de beste prijs en kwaliteit. De accu wordt volledig voorzien van nieuwe cellen.
De Accel accu komt voor in de volgende modellen van Sparta en Batavus 2014-2015: Sparta Elegance, Sparta Lola Jo, Sparta Mojo,Sparta Original, Sparta Pick Up E, Sparta Country tour, Sparta C1, Sparta C2, Sparta C3, Batavus E-Blockbuster, Batavus Genova E-go, Batavus Monaco E-go, Batavus Torino E-go, Batavus Stratos E-go, Batavus Allegro E-go.

Wij zorgen ervoor dat u altijd weer de wind in de rug heeft.

Laat uw Fietsaccu reviseren door Fiets-accureparatie.nl De specialist op het gebied van Fietsaccu revisie.
Staat uw accu er niet bij geen zorgen, stuur even een mail naar info@fiets-accureparatie.nl

Hoe laat ik mijn fietsaccu reviseren door Fiets-accureparatie.nl

Wilt u uw Accell fietsaccu te laten reviseren? Meld uw fietsaccu revisie hieronder aan op onze website. Stuur uw accu + de lader van de accu op. Voorgaand aan de accurevisie zullen wij de accu eerst volledig doormeten en testen. Is uw fietsaccu gereviseerd? dan zorgen wij ervoor dat deze gratis bezorgt wordt u.

Waarom bij ons

U Betaald uw Accell fietsaccu revisie bij ons altijd achteraf.
Gespecialiseerde en ruime ervaring op het gebied van accu oplossingen.
Altijd een goed onderbouwd advies.1 jaar garantie.
Heldere communicatie. Vooraf exacte prijsopgave.
Betaling altijd achteraf contant bij ophalen, overboeking of iDeal.

Let op:
Wanneer niet uw accu defect is maar de print of de computer van uw ebike rekent Fiets-accureparatie.nl €25 onderzoekskosten. Kosten voor opsturen of ophalen zijn voor de klant, retourneren boven €50 gratis. Het kan voorkomen dat uw verouderende indicator niet meer betrouwbaar is of zelfs niet meer functioneert na revisie. Fiets-accureparatie.nl is niet aansprakelijk als uw accu niet werkt met de printplaat samen op uw elektrische fiets, Fiets-accureparatie.nl neemt de accu in en het geld wordt gestorneerd.

Deze website gebruikt cookies. Ok