BionX

/BionX

BionX fietsaccu revisie.

Is uw BionX fietsaccu toe aan een fietsaccu revisie? Fiets-accureparatie kan uw BionX fietsaccu reviseren. Vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe BionX fietsaccu en duurzamer. Tijdens revisie van uw BionX fietsaccu worden alle accucellen vervangen. Ook kunnen wij tijdens de BionX fietsaccu revisie een upgrade uitvoeren, hierdoor kunt u uw accucapaciteit flink verhogen. Hierdoor is uw bereik veel beter dan bij een originele accu en dit tegen een lagere prijs dan vervangen van de accu voor een nieuwe. Fiets-accureparatie is het adres voor het reviseren van uw BionX.

Wij zorgen ervoor dat u altijd weer de wind in de rug heeft.

Staat uw accu er niet bij geen zorgen, stuur even een mail naar info@fiets-accureparatie.nl

Hoe laat ik mijn fietsaccu reviseren door Fiets-accureparatie.nl

Wilt u uw BionX fietsaccu te laten reviseren? Meld uw fietsaccu revisie hieronder aan op onze website. Stuur uw accu + de lader van de accu op. Voorgaand aan de accurevisie zullen wij de accu eerst volledig doormeten en testen. Is uw fietsaccu gereviseerd? dan zorgen wij ervoor dat deze gratis bezorgt wordt u.

Waarom bij ons

U Betaald uw BionX fietsaccu revisie bij ons altijd achteraf.
Gespecialiseerde en ruime ervaring op het gebied van accu oplossingen.
Altijd een goed onderbouwd advies.1 jaar garantie.
Heldere communicatie. Vooraf exacte prijsopgave.
Betaling altijd achteraf contant bij ophalen, overboeking of iDeal.

Let op:
Wanneer niet uw accu defect is maar de print of de computer van uw ebike rekent Fiets-accureparatie.nl €25 onderzoekskosten. Kosten voor opsturen of ophalen zijn voor de klant, retourneren boven €50 gratis. Het kan voorkomen dat uw verouderende indicator niet meer betrouwbaar is of zelfs niet meer functioneert na revisie. Fiets-accureparatie.nl is niet aansprakelijk als uw accu niet werkt met de printplaat samen op uw elektrische fiets, Fiets-accureparatie.nl neemt de accu in en het geld wordt gestorneerd.

Deze website gebruikt cookies. Ok